دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

@areffffdavooodi نکات مهم و کلیدی در تهیه ی بامیه ای عالی و خوشمزه

کد تخفیف: کاوالا۵۳

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۵۳ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در شیرینی باباقناد را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

@areffffdavooodi

نکات مهم و کلیدی در تهیه ی بامیه ای عالی و خوشمزه.
۱. تصور خیلی از دوستان بر این است که هر چه آرد مصرفی برای بامیه قوی تر باشد کیفیت‌ بامیه ای که از ان به دست می آید بهتر است ولی اینطور نیست. بامیه ای که در آن از آرد قوی استفاده شده باشد به سختی شربت بار در آن نفوذ می کند و کم بار می کشد. پس از آرد ضعیف استفاده کنید زیرا میزان شربتی که به خود جذب می کند بیشتر است.
۲. ظرفی که می خواهیم در آن خمیر بامیه را داغ بزنیم ترجیحا از ظرف مسی استفاده کنید.
۳. آب را داخل ظرف ریخته و حرارت گاز را زیاد می کنیم تا به نقطه ی جوش برسد. آرد را بلافاصله اضافه می کنیم و شروع به همزدن می کنیم. مقداری از خمیر به کفگیر (یا حصون) می چسبد، برای اینکه مشکل ما حل شود، مقداری خیلی کم روغن جامد داخل خمیر می ریزیم. دلیل اصلی که روغن جامد داخل خمیر ریخته می شود همین مورد است.روغن درین مرحله هیچ نقشی جزین ندارد. اگر بیش از اندازه روغن داخل خمیر ریخته شود، نتیجه ی کار نامطلوب می شود. روش صحیح پخت خمیر بامیه بسیار مهم است نه زیاد پختن آن.
۴. خمیر را به ظرف دیگری منتقل کرده و اجازه می دهیم سرد شود. در این فاصله دو سه بار خمیر را زیر و رو کنید تا به سرد شدن آن کمک کنید.
۵. خمیر را داخل همزن ریخته و شربتی که به رنگ آوردن بامیه کمک می کند را داخل خمیر می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. حتما شربت در این مرحله ریخته شود، متاسفانه بعضی ها آخر کار شربت را اضافه و مخلوط می کنند که بعد از پخت بامیه هایی با دو رنگ تحویل می گیرند که کیفیت خوبی ندارد.
۶. در اضافه کردن تخم مرغ دقت کنید، زیرا اضافه کردن بیش از اندازه ی آن باعث می شود که بامیه ترک بخورد (در موقع شل کردن خمیر دقت کنید روغن مایع داخل خمیرریخته نشود زیرا باعث ترک خوردن و از هم پاشیدن بامیه می شود).
۷. سعی کنید داخل ظرفی که بامیه ها را سرخ می کنید، به اندازه قیف بزنید که جا برای پف کردن داشته باشد و بد شکل در نیاید.
۸. خمیر بامیه آماده است، داخل قیف یا دستگاه مخصوص بامیه می ریزیم. داخل ظرفی که قرار است بامیه ها را قیف بزنیم، روغن ولرم (نسبتا سرد) می ریزیم، به هیچ عنوان از روغن داغ استفاده نشود. زیرا اگر روغن داغ باشد ۲۰ درصد خمیر پخته خواهد شد و یک پوسته و لایه ی نازکی روی بامیه ایجاد می شود که بعد از سرخ کردن این لایه محکمتر و غیرقابل نفوذ برای جذب شربت خواهد شد و هسته ی مرکزی بامیه شربت نمی خورد و سفت می شود و به اصطلاح هسته خواهد شد. فقط قسمت رویه ی بامیه شربت را به خود جذب کرده است.
۹. اگر بامیه ای سفید و برشته می خواهید، داخل خمیر شربت بار نریزید. چون شربت ندارد دیرتر رنگ می گیرد و زمان زیادتری را برای سرخ کردن باید در نظر گرفت و در نتیجه بامیه ای برشته، خشک و ترد خواهید داشت. محصول این نوع روش بامیه ای کم شیرین و خشک خواهد بود (قابل توجه عزیزانی که بامیه ی کم شیرین دوست دارند).
۱۰. سعی کنید آج ماسوره ای که با آن قیف می زنید، ریز باشد.
۱۱. حرارت اجاق از اول زیاد نباشد زیرا خمیر سریع رنگ گرفته، روی آن می پزد و وسط آن خام می ماند.
۱۲. شربت باری که بعد از سرخ کردن بامیه ها را در آن قرار می دهیم، شل نباشد زیرا بامیه ها را روز بعد مات و کدر خواهد کرد.
۱۳. خوب پخته شدن خمیر بامیه خیلی مهم است زیرا اگر به خوبی پخته نشود، موقع سرخ کردن هم پرز می دهد و هم روغن سریع کف می کند. حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.
موفق باشید
@areffffdavooodi

خانما خمیرم اینجوری پف کرده بیشتر بذارم؟

چشم چند نفر؟

خواهش میکنم اینا بدون فرم یاد بدین

احتمالا ایراد از آرد هست

سلام من یکساله روغن زیتون دارم اصله،،اما خیلی بو میددنمیدونم چطور استفاده کنم که تو غذا بو ندد؟

بسیارعالی محشره مثل همیشه عزیزدلم

سلام اسمش چیه مواد لازمش چیه گل خانوم

وقتی هنوز درست نکردی چه جوری سفارش میگیری حداقل باید چند بار درست کنی تا قلقش دستت بیاد

روغن زیتون اصل بو و طعم خاصی داره دیگه

تعجب کردین . خوب باید از یه جایی شروع کنم دیگه

چه شانسی مشتریم داره

9fceeff8-b156-4878-8fd9-9010e734947e.jpg

3a8d9712-ca04-4d83-b48c-8e32973e6932.jpg

به خودم مطمئنم که میتونم انجام بدم

انشالله عزیزم
ولی حتما قبلش درست کن

شوخیدم همیشه پرفروش و خوش باشین و شیرین کام

بله الان میخوام درست کنم مقدار کم ببینم چطوری میشه

ممنونم

ممنونم

مرسی عزیزم

کم‌کم بریزین مخلوط با روغن دیگه توی غذاهایی که خودش عطر و بو زیاد داره معلوم‌نمیشه

فدات عشقم

اول واسه خودتون بزن دستت راه بیفته بعد سفارش

عاالی

بله عزیزم همین کار را انجام میدم

نوش جان

عالی شده

عالی

شما حتما میتونی عزیزم ازاساتید کمک بگیر

مچکرم

ممنون عزیزم

این هم ادامه سفارشات دیروز و امروز

73a3c5c3-cc26-4ec6-b9ed-73bf6bf7ea18.jpg

94e4ada6-16d9-460a-b639-53d07c309a9e.jpg

eb39ccb2-87db-4b81-a7fa-bbf2ab5de336.jpg

خیلی شیک

ببخشید کیک کیلویی چند درست میکنید؟؟؟

سپاس

بسیار زیباست

این طور کارها بین ۸۰ تا ۸۵ معمولا

بسیارعالی وشیک

تشکر استاد عزیز

اها ممنون
کارتون خیلی تمیزه

خواهش

بی نظیره گلم خسته نباشید

مرسی عزیز دلم

پروفایلتون

مرسی از لطفتون

ببخشید برای کاهش اثر وانیل باید چیکار کنم

خیلی تند شد ♀

خواهش میکنم دوست عزیزم

دیگه زیاد شده کاری نمیشه کرد مگر یه دستور دیگه بدون وانیل درست کنی مخلوط کنی

زیباست

همه کارات حرف نداره عزیزم

ممنون‌ازت عشقم

والا
چی بگم‌خب

نمیشه که خیلی زیاد میشه اونوقت

اونقدرا زیاد نیستا ولی خب

بیخیال قابل خوردنه

سلام با کدام دستور دست کردید؟؟

دیگه شده دیگه
حالا بعد از پخت فکر نکنم اونقدرا معلوم‌بشه

پس بی خیال

خدا کنه

چشم

بی بلا

بسیار عالی وشیک خسته نباشید

تشکر از لطفتون عزیزم

سلام

سلام

رسپی کرم یا شکلات واسع روی دونات خواستم

سلام عزیزم عالی عالیه ،بینظیره

اینم دوناتای من با دستور استاد
یک دنیا ممنون بابت راهنماییاتون

16d8fcb2-b8f1-423b-836a-41e4fac15aec.jpg

باریکلا

شکلات معمولی رو بن‌ماری کنید با کمی روغن‌مایع روان تر کنین و دونات و بزنین داخلش یا اینکه مقداری پودر قند و وانیل و مخلوط کنین و قطره قطره شیر اضافه کنین تا به صورت کرم رقیق دربیاد

نون خامه ای کیلو چن هست؟

ممنون عزیزم

پودر قند رو عین شکلات سفت میشه یا نه؟
میخوام سفت بشه و خودشو بگیره

عالی

ممنون

میخوام مثلا یه کرم پرتغالی درست کنم چیکار کنم عین شکلات سفت بشه

مرسی

به‌اندازه ای شیر بریز عین شکلات بن ماری شده باشه شل و سفتیش

کرم وقتی بیشتر بمونه رو حرارت غلیظ میشه دیگه

حالا رو حرارت بزارم یا همینطور درست کنم با پودر قند

پودر قند رو نه حرارت‌نمیخواد

خب میخوام مثلا پرتغالی بشه

پودر قند با اسانس پرتغال و رنگ خوراکی و یه مقدار اب؟

کرم روی دونات‌پرتغالی باشه؟
خب چند قطره اسانس پرتقال بزن
یا عوض شیر آب پرتغال
رنگی خواستی رنگ‌خوراکی
ولی معمولا این کارو نمی کنن

خامه و شکلات پرتقالی باهاش گاناش درست کنین
یا شکلات پرتقالیه خالی
دوناتارو بزنین داخلش

عااالی شده

دیدی تونستی مزش چطوره گلم

اوک گفتم خودم دست ساز یه کرم درست کنم عین شکلات ببنده

سلام استادان کیک اسفناج خوشمزه هستش؟؟؟؟

سلام آره خوبه

سپاس☺

سلام کاسه شکلاتی که واسه تزئین روی کیک میزارند فیلمشو بزارید لطفا.

یه بادکنک رو با آب پر کنید بعد گره بدین درشو و شکلات آب شده خالص رو بریزین روش یکباره وقتی کامل سرد شد و خودشو گرفت بادکنک رو با سوزن بترکونین

اره واقعا عاالی بود عالی

نوش جان

عالیه ایول

مثل همیشه عالی

بسیار عالی وزیبا خسته نباشی

خسته نباشید عزیزم

عالیه خسته نباشی

مرسی عشقم

فدات

چی شده؟

ممنون عزیزم

اشتباه شده هول کردم

خوب خدارو شکر فکر کردم خیلی خسته شدی

عزیزم ببخشید بادکنک وبادمیکنن اگه آب باشه وقتی بترکونیمش آب میریزه روشکلات من نصفش وبادمیکنم بعدکه شکلات گرفت میترکونم

خیلی زیباست

باید آب بریزی وگرنه شکلات ک روبادکنک میره میترکه

درسته منم بدون آب درست کردم فقط بادش کردم

البته شماستادهستین ولی من چندبارامتحان کردم

نه داخل ظرف شکلات بادکنک میزارم وقتی خودش گرفت میترکونم

سلام دوستان. من امروز کیک خیس درست کردم ولی اصلا پف نکرد احتمال میدم یکی از این سه مورد باعث شده. یکی اینکه تو قابلمه های چند کاره پختمش. دوم اینکه وقتی ارد و اضافه میکردم گلوله گلوله میشد محبور شدم زیاد هم بزنم. سوم اینکه پکینگ پودر رو تازه خریده بودم میتونه خراب باشه ؟

شکلات دماش ملایم باشه بعدبادکنک وبزاری توش دربیاری بزاری خشک شه

آرد رو زیاد هم زدین تسمه شده

اخه گلوله گلوله میشد

برای اینکه امتحان کنید بکینگ پودر سالمه یا نه یکم بریزین روی ماست اگر پف کرد سالمه

بکینگ کم زدین حتما

با الک آرد اضافه کنید وآروم هم بزنید

ممنون. چشم امتحانش میکنم

پرنور

نه فک نکنم به اندازه زدم.

درسته

دست مریزاد

آب واسه کاسه آبنباتی هست برا شکلاتی فقط بادش میکنن شکلات نباید داغ باشه وگرنه میترکه

سلام چه بادکنکی همین بزرگ باید باشه

جاتون خالی تهچین ناهارمون بود

c0f7277c-904e-4427-ad85-37eb2154fda1.jpg

یه بادکنک کوچک رو باد کن بعد
شکلات اب شده رو تو کاسه بریز جوری ک گود باشه بعد بادکنک رو تا هراندازه ای ک میخوای کاسه درست بشه شکلاتی کن و بزار خودشو بگیر وسلام

نوش جان به به

ممنون عزیزم




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست