دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

کیک باقلوا(شربتی) @cook Alavii

کد تخفیف: کاوالا۶۲

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۶۲ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

کیک باقلوا(شربتی)
@cook_Alavii
تخم مرغ ۵عدد
ارد ۲لیوان
شکر یک لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
جوش شیرین یک چهارم ق چ
روغن مایع نصف لیوان
زعفران و هل به میزان دلخواه
ماست غلیظ یک لیوان
@cook_Alavii
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ را با دور همزن میزنیم تا حجمش دو برابر و رنگش کاملا روشن شود @cook_Alavii
بعد رو غن را کم کم اضافه کنید و باهمزن هم میزنیم همین که مواد یکدست شد خاموش میکنیم
ارد و بکینگ پودر و جوش شیرین و هل را الک میکنیم @cook_Alavii
زعفران را به ماست اضافه کرده
ارد الک شده و ماست زعفرانی را به تناوب به موادتخم مرغی اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم تاکاملا مخلوط شود @cook_Alavii
کف قالب ۳۰در۴۰ را روغن زده مواد را در قالب میریزیم و یک ضربه زده تاهوای اضافه ان خارج و بعد درطبقه وسط فر میگذاریم بادمای ۱۷۰_۱۸۰ بمدت ۲۰الی ۳۰ دقیقه@cook_Alavii
بعد از پخت مواد زرین را باهم ترکیب کرده و روی کیک بصورت ضربه ای میزنیم ودر فر بمدت ۱۰ دقیقه میگذاریم و گریل را روشن میکنیم تامواد زرین خودش رابگیرد @cook_Alavii
بعد کیک رازفرخارج و بصورت لوز برش میزنیم و شهد سرد را رویش میریزیم
اگه کم شهد دوس دارید میزان شهد کم واگر شیره دار دوست دارید بیشتر بریزید
@cook_Alavii
نهایتاباپودر نارگیل وپودر پسته تزیین کنید@cook_Alavii

مواد شهد @cook_Alavii
شکر یکونیم پیمانه
اب و گلاب یک پیمانه
زعفران بمیزان لازم
تمام مواد را ترکیب و ۳ دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود
@cook_Alavii

مواد زرین @cook_Alavii
یک زرده
دو قاشق ماست
زعفران کمی
همه مواد را باهم ترکیب کنید و روی کیک میکشیم@cook_Alavii

8d7e722d-8035-40b5-985e-03fc509b8310.jpg

دستور پختش رو میشه بگید

دستور پخت لازانیا رو هم میشه بگید

اره

e9b2e1b9-ed06-41f7-bea0-d1921c123a7e.jpg

5f8a5fa0-5786-4341-8863-87a2b6c2dc35.jpg

بفرمایید

این دستور خودمه تایپ کردم

اموزش رایگان #مافین_لازانیا
https://t.me/joinchat/AAAAAD5ENkuw9qaZgMbuRQ

0494fe72-7ab5-4db9-99ab-0160b0184efd.jpg

اموزش رایگان
( حجم این ویدئو بیش از ۱۰ مگابایت است، لذا در دسترس نمی‌باشد )

اموزش رایگان مافین لازانیا
https://t.me/joinchat/AAAAAD5ENkuw9qaZgMbuRQ

ba0fb433-aef4-4067-be8f-6eba7e9c8b62.jpg

#لازانیا
موادلازم:
لازانیا یک بسته
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
پیاز نگینی خردکرده ۲ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خردشده ۲عدد
رب گوجه فرنگی
نمک،فلفل،کاری،آویشن
پنیر پیتزا
سس لازانیا

طرزتهیه:
پیاز رو نگینى خرد میكنیم و در كمى روغن تفت میدهیم، گوشت چرخكرده را اضافه و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه میدهیم، فلفل دلمه اى و رب و نمك و فلفل و ادویه ها را اضافه میكنیم.
قارچ را جداگانه تفت داده و به بقیه مواد اضافه میكنیم.
ورقه هاى لازانیا را طبق دستورش میریزیم تو آبجوش و بعد آبکش میكنیم. ظرف پیرکس رو چرب میکنیم ورقه های لازانیا رو میچینیم یکم سس و از مایه مون روش میریزیم و پنیر پیتزا لایه لایه تا چهار الی پنج لایه اینکار رو انجام میدیم
لایه آخر ورقه لازانیا و پنیر پیتزا

یا اینکه توی سینی فرمون لایه ها رو جدا جدا میزاریم که سروش راحتتر باشه من هر لایه رو نصف کردم و طبقه طبقه روی هم گذاشتم، پنج لایه لازانیا و چهار لایه مایه گوشتى.
میزاریم تو فر ۱۸۰ درجه
به مدت سى دقیقه

#سس_بشامل

مواد لازم:
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
شیر ۱ لیوان
نمک مقدار لازم

طرز تهیه :
آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

نکته ها: این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.
@cook_Alavii

سلام خانم هنرمند
عالی شده میشه دستورش لطف کنید

سلام .تو کانال یه گزینه‌داره تارت همه کاره ولی روش میزنم اصلا پیدا نمیشه چرا




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

برچسب‌ها

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست