دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

کلوچه فومن مواد لازم

کد تخفیف: کاوالا۳۰

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۳۰ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در ..،اشپزی..و دسر .قبول سفارشات را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

#کلوچه_فومن

مواد لازم :

کنجد به میزان لازم
آرد سفید گندم نیم کیلو
کره ۱۲۰گرم
زرده تخم مرغ به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
شیر (پرچرب) ۲پیمانه
نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

مواد داخل کلوچه :

کره ۲قاشق غذاخوری
جوز هندی (متوسط و رنده شده) ۱عدد
دارچین ۱قاشق مرباخوری
آرد سفید گندم ۳قاشق غذاخوری
گردو (آسیاب شده) ۲قاشق غذاخوری سر پر
شکر ۴قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا نمک و آرد را مخلوط کرده و آن را حداقل ۳مرتبه الک کنید.کره را به آرد افزوده و خوب مخلوط کنید و بعد از یکنواخت شدن آن بیکینگ پودر را به آن بیفزایید.
شیر را کم کم به مواد افزوده و آن را خوب ورز دهید.ظرفی را چرب کرده و خمیر ورز داده شده را داخل آن قرار داده و رویش را با نایلون بپوشانید و به مدت یک ساعت در فضای معمولی آشپزخانه استراحت دهید.
در ظرفی مناسب کره نرم شده،آرد الک شده،دارچین،شکر،گردو آسیاب شده و جوز هندی رنده شده را مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا مخلوط یکنواخت شود.
بعد از گذشت زمان و وقتی خمیر و مواد میانی هردو استراحت کردند مقداری از خمیر را روی میز کار آرد پاشی شده به قطر ۳تا۴میلی متر باز کنید،سپس با قالب گرد آن را قالب زده و مقداری از مواد آماده شده را در مرکز خمیر قرار دهید.حال کناره های خمیر را به طرف مرکز جمع کرده کمی فشار دهید به صورتی که مواد مابین خمیر قرار گیرد.
حال خمیر را از قسمت فشار داده شده روی سینی چرب شده فر قرار دهید و با دست فشار مختصری به آن وارد کنید تا کمی پهن شود.
روی خمیر را با مهر مخصوص کلوچه یا چنگال طرح دهید.در ظرفی کوچک زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید و با برس مقداری از آن را روی کلوچه بکشید و روی آن کنجد بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فری که از ۱۰دقیقه قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت گرم شده است قرار داده و کلوچه ها را به مدت ۱۵دقیقه بپزید.بعد از گذشت زمان کلوچه را به قسمت گرم خانه فر منتقل کرده و کمی صبر کنید تا روی آن طلایی شود.
نکات:
۱)بهتر است از شیر پرچرب یا شیر مخلوط شده با خامه استفاده کنید.
۲)میتوانید به جای جوز هندی از مقدار کمی فلفل قرمز استفاده کنید یا آن را حذف کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری زعفران به خمیر یا مواد بین آن یا زرده تخم مرغ اضافه کنید تا کلوچه خوش عطر و خوشمزه تری داشته باشید.
۴)در صورت تمایل ۲قاشق از شیر را با ۲قاشق گلاب جایگزین کنید تا کلوچه خوش عطرتر شود.
۵)بهتر است خمیر را بسیار نازک پهن کنید تا کلوچه برشته و خوشمزه تری داشته باشید.

کلوچه فومن

F

caec344a-ebd8-4644-bbcd-de63a9fe9147.jpg

رنگینک جز دسر های خوشمزه و اصیل ایرانیه ك سرشار از انرژی و مقویه، بنابراین الان که ماه رمضونه میتونه گزینه خوبی برای خوردن همراه چای سحری و افطار باشه و از طرفی موندگاری این دسر هم خیلی خوبه و میتونین به راحتی داخل یخچال تا مدتی نگهش دارین.
.
.
مواد لازم: كره ٢٠٠گرم،ارد دو لیوان، پودر هل یك قاشق مرباخوری،پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری، گردوی خرد شده و رطب ب مقدار لازم.
.
.
طرز تهیه: پوست و هسته خرما(ترجیحا رطب تازه) رو میگیریم و با چنگال كمی لهش میكنیم و گردوهای خردشده مون رو بهش اضافه كرده و مخلوط میكنیم.حالا كره رو تو ماهیتابه اب كرده و ارد رو بهش اضافه میكنیم و تفت میدیم تا رنگش طلایی بشه. زیرش رو خاموش میكنیم و دارچین و پودر هلمون رو اضافه میكنیم و مخلوط میكنیم.

ته قالب سلیكونیمون رو كمی از مواد اردیمون می ریزیم و بعد كمی از مواد خرمایی رو وسطش ریخته و مجدد از مواد اردیمون روش رو میپوشونیم.حدود دو ساعت تو یخچال و یا نیم ساعت تو فریزر قرار میدیم تا خودشو بگیره.(من خودم فریزر رو ترجیح میدم )بعد رنگینك ها رو از قالب جدا كرده و تو ظرف میچینیم و با چیزایی ك دوست داریم تزیین میكنیم مثل خلال بسته ، مروارید خوراكی و .

نكته : حتمااا از كره یا نهایتا روغن جامداستفاده بشه(روغن مایع هرگز ) .
نكته:برای پوست گرفتن راحت خرما كافیه تو كاسه خرماخا رو كمی اب جوش بریزیم و بعد چند ثانیه خالیش كنیم .
.
نكته: با توجه ب حجم قالب ها و ظرفتون میتونید نسبت مواد رو كم و زیاد كنید☺ .
.
.
#رنکینگ_لقمه_ای_مجلسی

✵ ✵

#رنکینگ_لقمه_ای_مجلسی

946be91f-2897-44b0-8fee-7f45660ca8e5.jpg

آموزش رنگینک_قالبی

فیلم_اموزشی

اسلایس_رنگینک

بفرمایین قیقاناخ

نوش جان منم خاگینه هویج پخته بودم

ممنون مال شماهم نوش جون

ممنون عزیزم

نوش جان گلم طرزتهیه میدین

سلام عزیزم نوش جان دستور بدین لطفا

ممنون گلم.۳تاتخم مرغ وباوانیل هم زدم یکم روغن مایع اضافه کردم بعدهم آردوپکینک پودرباهم یه بارالک کردم قاطیش کردم توتابه زیرشوکم کردم یه طرفش سرخ شدبرگردوندم اونطرفش سرخ شدبرش دادم دوشاب واضافه کردم جذبش که شدگذاشتم بشقاب روش کنجدوگردووگل محمدی خشک ریختم(اندازه موادشودقیق نمیدونم چشمی میریزم)

مرسی تو گروه هس سرچ کنین میاره

مرسی عزیزم

نوش جان منم گذاشتم رو گازه داره میپزه

دوشاب میریختی بهتر بودها.رنگشم قشنگ میشد

ارد رو کمی تفت میدم بوی ارد بلند بشه بعد الک میکنم و روغن میریزم خوب سرخ میکنم تا رنگش تیره بشه بعد آب وشکر که جوشوندیم بهش زعفران وگلاب اضافه میکنیم به ارد در حال سرخ شدن اضافه میکنیم برای رولت کردن حلوا باید کمی شل باشه و داغ روی نون میکادو پهن کنید و رول کنید بذارید یخچال کمی که خودشو گرفت با چاقو برش بدید

به به نوش جان

نوش جا خانومی

ممنون دوست خوبم تشکر

چقدر عالی قبول باشه،حلوای آرد نخودچی هست؟

خیلی ممنون

ممنون عزیزم

خواهش میکنم دوست خوبم

فکرنکنم رشته گناباد تو کرج باشه

1c01f87c-1536-415b-9fc1-1cd73e4c026a.jpg

اینم کیک فنجونی من،بفرمایید

فقط تزیین نشده،می تونید باسس شکلات یا چیزای دیگه به سلیقه ی خودتون تزیین کنید

مرسی خانمای گل،جاتون خالی

8d221615-5bdc-4a28-93c0-f6c712aa2b9a.jpg

قرمه سبزی وکوفته های مغز دارمن رفتن فریز

4ef38929-781d-4ad6-ab66-4ed3f5286131.jpg

ممنون
نه آرد معمولی

نوش جون.مغز کوفته هاچی هس؟

نوش جونتون میشه طرز تهیه کوفته هاتو بگی.لطفا

مرسی دوست گلم

21cef29e-1017-4d68-acb4-e69e686a0647.jpg

خاگینه من برای اولین بار

نوش جانت دوست جونی

قربونت لیلاجان جات خالی

اگه امکان داره دستورشو زحمت میکشی بفرستی خیلی هوس انگیزه

بسیار عالی دست گلت درد نکنه

نوش جان

مرسی بهنازجون ممنون بابت گروه خوبت

خانمهای گل کدبانو دست گل همگی درد نکنه خوشمزه هاتون نوش جونتون همگی لایک بیگ لایک

مرسی خیلی ممنونم ازشما کدبانوهای گل

دست گل فا طمه جان ادمین محترم گروه هم درد نکنه با رسپیها ی عالیش

آرد رو با زردچوبه تفت دادم بعد کره اضافه کردم بعدشم شیره انگور رو با زعفران دم کرده قاطی کردم با مواد مخلوط کردم و روی سینی پهن کردم

گردو و زرشک

نوش جان

نوش جان

دستت طلا

چه جالب حتما امتحان میکنم

ممنون عزیزمنیم کیلو چرخکرده یه کاسه نخود پخته شده یدونه پیاز اینارو تو ماشین کوفته میندازی بعد یکم رب یکم برنج و نمک وزرد چوبه ریختم یدونه هم تخم مرغ زدم خوب ورز دادم وسطشم زرشک وگردو گذاشتم

خدا قبول کنه به اعضای گروه پخش کنید دا یا هم بفرس به من من عوض همشون تست میکنم نتیجه رومیگم

مرسی بهناز جون

قربون شما جاتون خالی

بسیار عالی و بسیار باسلیقه عالیه کدبانو

کوفته سبزی غذای قدیمی شهر ممقانهمه مواد کوفته گوشت وداره فقط به جای گوشت سبزی کوکو هست اول تو روغن سرخ میکنیم بعد تو سس ۵دیقه جوش میدیم خاموش میکنیم

52442e3a-9733-4a08-8747-cced816a64e3.jpg

f87926cf-36f8-474f-998d-89ea59d5c38d.jpg

21d2ad72-856e-429a-99f7-dd68c0297c5f.jpg

زنده باشی عزیزم .نوش جان دوستان به جای ما

نوش جان

aaf3abda-59cf-4392-8740-856186cd2d27.jpg

مرسی بهناز خانم

مرسی بهنازجان،ممنون ازگروه خوبت

خیلی ممنون مدیر جان

قاداسی

خیلی ممنون

خواهش میکنم

سلام خانما یه فیلتر شکن قوی هرکی داره بیزحمت واسم پی وی بفرسته ممنون

Fish vpn
از گوگل پلی

گوگل پلی ام ایمیل میخواد ندادم هیچی کارش زیاده .دارین شما برام بفرستین؟

پی وی

خانومامیشه فیلم طرز تهییه لازانیارو برام بفرستین

سلام چندی پیش یکی از خانمها اینو گذاشته بود می‌خوام بدونم واقعا برای کبد ضرر داره،،،،،؟

چیشد خانوما

فرستادم نیومد بفرستم پی

ن نیومد

فیلمش باشع ممنون میشم

اینجا نمیاد

باشه

طرزتهییه ماهی تو فر مرغ سوخاری توفر درجه هاشم باشع

باشه

یولادیم

منم میخوام لطفا

چقدغذامیخوای درس کنی دختر

میشه اینارو برام بیزحمت بفرستین فدالار

خخخ

میخام هرروز یکی

آهان

میشه بفرستین

ممنون

خانوما فلفل قرمز داریم زیاده چ چیزایی میش درست کرد؟؟

دلمه ای قرمزه یا معمولی؟پودر فلفل قرمز اگه معمولیه اگه دلمه ای قزمزه پاپریکا

دوستان برای ۱۰ نفر بخوام کیک فنجانی درست کنم میشه موادشو بگید

حلقه حلقه کن بزار فریزر

اخه با پروکسی هست

ماشالله اوستاشدینا

خخخ

خخخخخ

شناختید

چرادرخواست های منونفرستادین

لازانیامن میزنم میاره

معمولی هس یکم خشک کردیم ولی بازم هست

اینم کردیم بازم مونده

فیلمشومیخام با

طرز تهییه ماهی مرغ سوخاری و بازانیا

ا

خشک کن بعد پودرش کن

ا

نه اصلا خیلی هم فایده داره حتی برای کرونا

۱

سلام سیاه دانه همون تخم شربتی هست

ن فرق دارن

نمیدونم اگع دیده باشم قاطی میکنم

به منم کمک کنید دیگه

تو ترکی همان قره چیهه اوتی

اهافهمیدم ممنون که گفتین

همیشه قاطی میکنم این دوتارو

اونروزچقدریخته بودی چن تاشده بودطبق اون درس کن من اندازه دقیق نمیدونم گلم

من خودم با عسل درست کردم میخوریم هم واسه کرونا کمر درد پادرد چربی سوز

اون روز کیک درست کردی چنتا شد

پودرش کردین

والله مشغله زیاد آدم قاطی میکنه حق دارین

آره

ناشتامیخورین یاهروقت شد

برالاغزی میپرسم

خواهرای گل سیاه دونه رو پودر نکنید من نمیگم حکیم های طب سنتی میگن. نیم کوب کنید

چند کیلویین

اما گفته باشم سم تولید میکنه باید دست به دست بعد از پودر کردن به عسل قاطی کنی

اون روز ۱ تخم مرغ
۳ق غ شکر
۷ق غ آرد
۵تا فنجون شد

بله منم شنیدم بعدمدتی تبدیل به سم میشه

این موادودوبرارکن دیگه

۵تا فنجون

اگه با عسل باشه نه تنهایی بله سم تولید میکنه

خب این و دو برابر یا سه برابر کن

آها قدتون

آخه برای بیکینگ موندم
چکار کنم

وای عزیزم مث من خیلی چاقین

میخوایی کمکم کنه براچی میپرسی

باعسلم باشه فک کنم تا۴۰روزبایدخورده بشه.اونم توظرف دربسته

۱۴ ق آرد. ۲تخم مرغ .۶ شکر.

پکینگ پودرشم دوبراراون روزبریز

نه منم وزنم زیاده بخاطر اون

آره دور شیشه را هم باید پارچه سیاه بپوشنی

بعدش دور از نور آفتاب باشه

اینکه خیلی دردسرداره

من که خودم خیلی فایدش دیدم

من کیک اون روز یه ق غ زدم

یعنی حالا برای ۱۰ تا
۲ ق غ بزنم

همه چی درد سر داره مثلا این کیکی که میپزیم یا غذا درد سر هم داره پس نباید خورد

بله

بله

یک ونیم‌بزن.نترس بابا اینقدحساس نباش من بیشتروقتاچشمی میریزم همه چیویهودیدی تخم مرغم کم بوددوتازدم و.همیشه هم خوب میشه

خوب دیگه همه چی دردسر داره باید زحمت بکشی دست رنجت بخوری

بعد بیکینگ زیاد بشه به کیک یه طعمی میده فک کنم

نه هیچ طعمی نمیده وانیل زیادباشه طعم تلخی احساس میشه

یک و نیم بزن وانیل زیاد باش تلخ میشه

وانیل یه قاشق مربا بزنم کافی یا کم کنم

باش پس بیکینگ یک و نیم ق غ میزنم

نه نصفشوبزن

آها باش

حالافردالازانیارودرس کن بخورمیان کمکت میکنن برابعدش

ندیدیم چی درخواست کردین

فیلم طرز تهیییه ماهی و مرغ سوخاری تو فر




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست