دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

پکیج اموزشی شماره دو

کد تخفیف: کاوالا۴۰

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۴۰ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

پکیج اموزشی شماره دو

#شیرینی_تر

#اموزش_انلاین_

موارداموزشی

شیرینی گل بنفشه (باپایه سولی فرانسوی)
شیرینی بیون شكلاتی
رولت با طرح versace
نان خامه ای ( اكلر) با دستور و بافتی متفاوت

هزینه اموزش ۴۰ هزار تومان
تمام اموزشها به صورت مرحله ای و با عکس و فیلم و ویس میباشد

به مربیگری: استاد زهره علوی

@zohrealaviii
لینک کانال کارهای زیبای هنرجوها:
https://t.me/joinchat/AAAAAEfzT9dDsaNPiqsF8Q

لینک گروه ثبت نام:
https://t.me/joinchat/A_ZbqUEhWKhs_ZTLy77IYw

لینک کانال بنرها و اطلاع رسانی:
https://t.me/joinchat/AAAAAEirYrxuDLOl1KaRgQ

چهل دیقه که میذارم بعد اجاق رو خاموش میکنم چند دقیقه صبر میکنم بعد درش رو بر میدارم پفش خوابیده

باید همون لحظه که خاموش کردم درش رو بردارم

ببخشید اسانس هل هم میشه؟

از دیروز سه دفعه درست کردم همش خراب شد

سلام . منم همین مشکل رو دارم

اصلا نباید این کار و انجام بدید
باید اجازه بدید پخت کامل بشه
بعد بلافاصله در میارین

وقتی پخت کامل نمیشه پفش میخوابه

فکر کنم اندازه هزینه ی پکیج شما فقط مواد هدر دادین

بله عزیزم فرقی نمیکنه

سلام.‌خانوما من کالباس چند روز پیش گذاشتم تو فریزر . الان واسه شب میخوام از کالباس استفاده کنم چند ساعت قبل باید کالباس رو بزارم بیرون تا یخ زدایی بشه؟ یخ کالباس باز بشه بافتش بد و شل نمیشه؟

از شب قبلش بزار تو یخچال تا یخش باز بشه
نه اصلا

آخه من فر ندارم خیلی دوست دارم پکیج رو خریداری کنم

یعنی بلافاصله بعد از خاموش کردم اجاق درب قابلمه رو بردارم

الان واسه شب میخوام .الان بزارم تو یخچال تا یخش باز بشع یا بزارم تو محیط اشپزخونه؟

0a6f8d35-642a-4e90-ab4e-5b9b8e9001a3.jpg

سلام این خوبه برای پیمانه؟

برای این کیک میخوام

سلام من از این پودرهای اماده خریدم واسه آیسینگ ولی رویکوکی ها خیلی دیرخشک میشه اصلا خوب نمیشه.کسی ازابنهاستفاده کرده تابه حال

4a27b97e-3dfe-40bc-913f-4119cc8ce0f5.jpg

سلام گروه تو ایتا دارید

الان ساعت ۲ میشه گروه رو میبندن میشه زودتر کمک کنین

سلام بله میشه

ممنون عزیزم

خواهشا جواب منم بدید

نه من استفاده نمیکنم
پودر قند معمولی الک میکنم چندبار استفاده میکنم
خیلی هم خوبه

نه عزیزم هیچ تغییری نمیکنه خیلی هم عالیه
الان در بیارین بزارید یخچال

من تو فر میپزم چنددقیقه تو فر با در نیمه باز میذارم بمونه
باید بلافاصله خارج کنم از فر؟

عزیزم پیمانه استاندارد قنادی

آخه من الان ۴۰ دیقه میشه روی اجاقه

عزیزم چون داخل قابلمه مشخص نمیشه که پخت کاکل شده یا نه
یک دفعه تایم بیشتر بزارید تا تایم دقیق دستتون بیاد

مگه نمیگید پفش میخوابه

دلیل خوابیدن پف ،کامل نشدن پخت

تو هردستوری دیدم ۳۰ دقیقه تو فر پخته میشه
احتمالا تو قابلمه دوبرابر این زمان بخواد

عزیزم اگه پخت کامل بشه با در نیم باز مشکلی پیش نمیاره

الان تایمش بیشتره منظورم اینه خاموش کنم چند دقیقه بمونه بعد در قابلمه رو بردارم یا بلا فاصله بعد خاموش کردن درش رو بردارم

لینک کانال ما در ایتا

http://eitaa.com/joinchat/3389325316C11201128f5

الان فقط همین در دسترسم هست اشکال نداره؟؟

من که نون خامه ایم پوک نمیشه
ولی کاملا تپل میشن و پف میکنن

یعنی خمیرش مشکل داره
پختش کامله؟

اشکال داره عزیزم
وقتی نوشته پیمانه باید پیمانه استاندارد باشه

ممنون

چرا وزن نمیکنید به جای پیمانه؟

اگه وسط نون خامه خمیر اضافه داشته باشه و ترد نباشه
خمیرتون سفت بوده

باشه ممنون عزیزم

یه بار از قیف میریخت
یه بار به زور پایپ میشد

ترازو دیجیتال ندارم

من کلا کیک درست نمیکنم

درسته
ممنون از راهنماییتون

هیچی ندارم از لوازم

الان فقط چندتا سوال داشتم که ممنون جواب دادین

نه عزیز دلم باید خمیر طوری باشه که با اندک فشار دست خارج بشه

قفل گروه

پیشنهاد میکنم این پکیج و شرکت کنید و بهترین نون خامه ای رو درست کنید

بازکردن گروه

↜ قفل : همه (گروه)
↜ وضعیت : غیرفعال شد
↜ توسط : ۵۵۹۷۱۶۰۲۲[email protected]

اینایی که روی کاپ کیکهاهستن فوندانت

c3c7264e-4411-4032-9ae9-81c6fbe63b7e.jpg

سوال قالب میان تهی چطور تشخیص بدیم چند تخم مرغیه

سلام
بله گلم

هر کیکی که میخواین درست کنین با توجه به اندازه قالبت میتونی درست کنی اول با لیوان دسته دار قالب مورد نظر رو با اب پر میکنی تعداد لیوان ها رو بشماربه همون تعداد لیوانها تخم مرغ نیاز داری

تخته ای یا کیک فلکسی
تخم مرغ۳۰۰گرم
فلکس۵۰گرم
آب۲۵۰گرم
آرد۵۰۰گرم
شکر۴۰۰گرم
بکینگ پودرنصف ق.غ.خ
وانیل یک ق.م.خ
رنگ زرد یا زعفرون به دلخواه
همه مواد رو باهم مخلوط میکنم دودقیقه با دو متوسط ۶دقیقه بادور تند
دمای فرهم زیاد داغ نباشه
نکته
قالب یادیس تون رو فقط ۳/۴ازمایه بریزید
فقط تا وقتی مطمعن نشدین که پخته در فر رو باز نکید
وقتیکه داره میسوزه هجمش جندبرابرمیشه نگران نباشید وقتی بپزه پف بیش ازحدش میخابه
سوال دیگه ای بودمن درخدمتم

رسپی ای کیک هستش

عکس از قالبی که اطراف فوندانت اینطوری شده دارین واسم بفرستین یا اسمشوبهم بگین ممنون

سلام آموزش کیک با رویه فوندانت هزینه پیکج بگین دستورای نازگل جون

خواهش میکنم

متشکرم

025781c6-a0c9-4729-a7e7-048ce83cf12e.jpg

انواع قالب ها وانواع مدل چین هاهست
برید لوازم قنادی میبینید
زیبا و شیک




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست