دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

دسر مشکوفی نشاسته گل ۱ پیمانه

کد تخفیف: کاوالا۸۰

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۸۰ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در پرسش و پاسخ کدبانوی ایرانی، آشپزی با طعم عشق را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

منتشر شده در: پرسش و پاسخ کدبانوی ایرانی، آشپزی با طعم عشق
#دسر_مشکوفی

نشاسته گل ۱ پیمانه
شیر ۶ پیمانه
شکر ۱ و نیم پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
کره کمی
شکر و نشاسته وشیر و کره و گلاب رو مخلوط کردم هم زدم تا نشاسته کاملا حل شود بعد به دلخواه میتونید مواد رو دو یا سه قسمت کنید و به یکی از اونا یک قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنید البته قبلش با یکم آب رقیقش کنید و به یک قسمت کمی زعفران اضافه کنید بعد روی حرارت متوسط قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت مناسب برسه گذاشتم تا از داغی بیفته میتونید دسر و تو ظرف دلخواه بکشید و تو یخچال قرار بدید تا خنک شه یا مثل من به صورت قالبی درست کنید و تزیین نمایید به این صورت که سه رنگ دسر رو به صورت لایه ای (کاکائویی،زعفرانی،ساده شیری) درست کنید و به نوبت تو قالب ریخته تو یخچال قرار دهید وقتی دسر خودشو گرفت لایه بعدی یه رنگ دیگه اضافه کنید و به این ترتیب رنگ دیگر و اضافه کنید حدود ۳ الی ۴ ساعت اجازه دهید دسر خوب خودشو که گرفت از قالب خارج کنید و تو ظرف مناسب بکشید. همچنین دسرلایه ای رو به دلخواه برش بزنید.نوش جان دوستان جان
پ.ن هنگام هم زدن دسر روی شعله مداوم هم بزنید و اجازه بدید به غلظت مناسب برسه
برای تزیین چند رنگ و طعم دنت صبحانه و یا ژله را تو قیف یکبار مصرف نایلونی بریزید و سرشو یه کوچولو باز کنید و طرح مورد نظر و بکشید
دوستان برای قالب هم یه توضیح کوچولو بدم اینکه به اندازه یه قطره قالب و چرب کنید مواظب باشید خیلی چرب نشه قالب میتونه پلاستیکی یا پیرکس و یا هر جنس دیگه ای باشه.
منظور از پیمانه هم هر پیمانه ای میتونه باشه

همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی در کدبانوی ایرانی
منتشر شده توسط: R.s

بفرمایین
منتشر شده توسط: R.s

خیلیا مراسم گرفته بودنبا فاصله گذاری
منتشر شده توسط: sέvά✯

د‌وستان کسی از چونه نونوایی به جای خمیر مایه تو د‌ونات استفاده کرده؟
منتشر شده توسط: se.fa.ab

توجه
منتشر شده توسط: se.fa.ab

یعنی چی چونه؟
منتشر شده توسط: Elham

سلام به جای گوشت گردن تو حیلم بادمجان دیگ چ گوشتی میشه ریخت
الان این گوشتایی ک ریخته استخوان داره!!
میشه گوشت خورشتی ریخت؟؟
منتشر شده توسط: ✨shiva✨

یعنی خمیر
منتشر شده توسط: N.S.A

ناهار پیشنهادی امروز
حلیم بادمجان
منتشر شده توسط: ✨shiva✨

از خمیر دیگه با چی نون میپزن؟!!
منتشر شده توسط: se.fa.ab

ناهار !!!رمضان هس
منتشر شده توسط: se.fa.ab

ن من اینو ننوشتم زیر فیلمه نوشته بود
منتشر شده توسط: ✨shiva✨

bca878aa-1fca-4011-9e1c-1bf9e9e0a6bd.jpg

کیک امروزبنده
منتشر شده توسط: Somayekashefi

خوب شده
منتشر شده توسط: ılıll̲̅̅●̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅●̲̅̅llılıḁḧḁ ılıll̲̅̅●̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅

خیلی عالی شده خسته نباشی
منتشر شده توسط: Elham

ی سوال میشه بپرسم
منتشر شده توسط: ✨shiva✨

ممنون
منتشر شده توسط: Somayekashefi

ممنون
منتشر شده توسط: Somayekashefi

f212f1ea-3d31-4654-84db-049988e6b6d5.jpg

اینم ازشیرینی دانمارکیای من
منتشر شده توسط: محمدرضا

نوش جان
منتشر شده توسط: saraiii.cake

عالی عزیزم
منتشر شده توسط: saraiii.cake

قربونت برم عزیزم
منتشر شده توسط: Somayekashefi

ممنون سارجونم
منتشر شده توسط: محمدرضا

افرین عالی
منتشر شده توسط: Samira

عالیه
منتشر شده توسط: R.s

نوش جان عالی
منتشر شده توسط: Samira

نوش جون عزیزم
منتشر شده توسط: R.s

عاالی
منتشر شده توسط: Elham

جاتون خالی سمیراجون
منتشر شده توسط: محمدرضا

ممنونم محبوب جون والهام جون همه این زحمتا مدیون الهام جونم
منتشر شده توسط: محمدرضا

سلام نوش جان ببخشید کناره های کیکتون بریلو هست با چی ریختن که صاف در اومده
منتشر شده توسط: Mahla

نوش جانتون عزیزم من کاری نکردم
منتشر شده توسط: Elham

سلام به همگی.ببخشیدیه سوال داشتم امروزکیک یزدی درست کردم وقتی میخواستم ازقالب دربیارم خیلی سخت درمیومدچسبیده بودبهش روغنم زده بودم دلیلش چی میتونه باشه؟ممنون میشم اگه جواب بدین
منتشر شده توسط: K & S

خیلی ممنون
منتشر شده توسط: Zahra khanpour♡A

باشه
منتشر شده توسط: se.fa.ab

عزیزان بامیه درست کردم باید تو یخچال بزارم برا پنجشنبه مهمان دارم چهارشنبه درست کنم شهدشو پنجشنبه بریزم
منتشر شده توسط: بهار

ممنون
منتشر شده توسط: Somayekashefi

ممنون
منتشر شده توسط: Somayekashefi

تا اونجا که من میدونم باید تا درست میکنی بندازی تو شهد
منتشر شده توسط: Neda

چند روز میمونه؟
منتشر شده توسط: بهار

سلام ممنونم ریختم توقیف های یکبارمصرف وسرش رویکم بریدم بعدکناره های کیک روتزئین کردم
منتشر شده توسط: Somayekashefi

نه سلفون بکشید تو یه جای خنک نه تو یخچال
منتشر شده توسط: Neda

بامیه که درست کنید باید داغ داخل شهد خنک انداخت ۴دقیقه وبعد روی توری گذاشت شهداضافش گرفته بشه ودر ظرف با درنیمه باز داخل یخچالدتا ۳روز خوب میمونه حتما درشو نیمه باز بزار کامل نبند
منتشر شده توسط: Elham

بستنی خشک
منتشر شده توسط: ılıll̲̅̅●̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅●̲̅̅llılıḁḧḁ ılıll̲̅̅●̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅

7486c769-4aa7-4bb6-895b-a8af4db16130.jpg

سفت نمیشه؟
منتشر شده توسط: بهار

این چطور بستنیه دستورشو بطف میکنین
منتشر شده توسط: R.s

ن عزیزم با خیال راحت درست کن
منتشر شده توسط: R.s

بریلو هست
منتشر شده توسط: Mahla

قابلی نداشت
منتشر شده توسط: ılıll̲̅̅●̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅̅●̲̅̅llılıḁḧḁ ılıll̲̅̅●̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅̅

49cf37b4-a32b-4577-9d2e-1c86c6be0196.jpg

ممنون میشم
منتشر شده توسط: Nazgol

موادشوبارگذاشتم مونده نکاتش میترسم بددربیاد
منتشر شده توسط: Nazgol

آش رشته
منتشر شده توسط: Elham

کارای امروز من برای دخترای گلم
منتشر شده توسط: آنیتا و آرمیتا

70d2e1b8-e7e5-4095-a2d8-a8e8fd778e80.jpg

fb2cd362-3d4b-4ffb-bae2-590d78dffa16.jpg

c0da5034-0dc2-4dde-abbe-7ed260567958.jpg

نه نداخته بودم .یه کلیپ بودتوگروه باون روش درست کردم
منتشر شده توسط: K & S

اره من اشتباه کردم.بازم مرسی ممنونم ازکمکتون
منتشر شده توسط: K & S

سلام با گرد غوره چکار میکنید؟

آفرین ب دختر هنرمندتون

ممنون

گرد غوره مث سماقه میتونی برا کباب و بقیه غذاها استفاده کنی

من تو قرمه سبزی کرفس میریزم وته چین گوشت، مرغ وتو لوبیا چشم بلبلی میریزم

سپاس

ببخشید چطور درست میکنید؟

دستور لطفا

بفرمایین ناهار

1a553fd4-285a-4f46-a572-a38061e46f19.jpg

ببخشید روش درست کردن گرد غوره چطوریه

گرد غوره

بفرمایین

ممنون

مینی پیتزای هول هولکی

8c378963-7489-4b0f-90a5-dbc74232225f.jpg

نوش جونتون

بیسکوئیت وانیلی دلبرم

828a8760-2e7a-46b7-900b-2eb26a3d591a.jpg

چه بامزه و عالی نوش جان

طرزتهیه لطفا

b5490901-c41e-4f36-8d14-c8396f4f73d1.jpg

abe24a5c-ed2d-43d2-b909-d47128fd409b.jpg

ژله وکرم کارامل من برای مهمونی امشبم

نوش جان خوشگل شده

رسپی شو میدید لطفا




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست