دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

نان برنجی موادلازم

کد تخفیف: کاوالا۴۷

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۴۷ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

نان برنجی
موادلازم

روغن جامد یا کره ۱۲۵ گرم معادل یک دوم پیمانه سرپر
(روغن کرمانشاهی گزینه خوبیه)
پودرقند ۹۰ گرم معادل یک دوم پیمانه سرپر
زرده تخم مرغ یک عدد
آردبرنج نرم ۲۵۰ گرم معادل یک و دو سوم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران آب کرده غلیظ در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری
تخم خرفه برای تزیین
طرز تهیه
روغن و پودرقند را حدود ۵ دقیقه می زنیم تا سفید و کشدار بشه بعد زرده را اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه دیگه مخلوط می کنیم تا مواد غلیظ بشه سپس آرد برنج را هم اضافه می کنیم و با دست ورز میدیم یک مخلوط ماسه ای شکل به دست میاد حالا گلاب را به تدریج اضافه می کنیم تا خشکی خمیر از بین برود و به خمیر نرمی برسیم که بتونیم تو دست گلوله اش کنیم و متلاشی نشه فقط دوستان جوگیرنشید گلاب زیاد بشه خمیر شل میشه وشیرینی در نتیجه خشک میشه من خودم برنجی ساده رو ترجیح میدم ولی شما اگه دوست دارین کمی زعفران غلیظ اضافه می کنید وبعد تو خمیر رو تو نایلون بزارید سپس بزاریدتو یخچال به مدت ۲۴ ساعت استراحت کنه بعد از گذشت مدت زمان لازم خمیر رو به قطعات کوچک تقسیم کرده کمی ورز بدید ولی حواستون باشه به روغن نیاد
سپس به اندازه کمی بزرگتر از فندق از خمیر برمی دارید و کمی که تو دست گلوله اش میکنید سریع نرم میشه و شکل می گیره. بعد یا مهر می زنید و یا با یک ماسوره ساده سطحش رو شیارهایی ایجاد می کنید و تخم خرفه می پاشیم
حالا شیرینی ها رو کاغذ روغنی میچینیم ومیزاریم تو فر۱۶۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه کنید بپزه وحتما تا سرد شدن شیرینی صبر کنید وگرنه خرد میشه بعد از کاغذ جداشون کنید
نکته
برای این شیرینی حتما از آرد برنج بسیار مرغوب و معطر استفاده کنید. اگر خانگی باشد که عالی است .
حتما آرد برنج را چندباراز الک حریر رد کنید . اگر الک حریر ندارید مهم نیست . یک تکه حریر پرده ای تمیز برای این کار کنار بگذارید و آرد برنج را کم کم داخل حریر بریزید و با دست خود جمع کرده و تکان دهید تا الک شود .یا اینکه یک جوراب نایلونی نو را باز کنید وروی یک الک ساده بکشید تا الک حریر دست ساز داشته باشید . مدت استراحت خمیر را کوتاه نکنید . در کیفیت نان برنجی حاصل موثر است .
نان برنجی با این دستور به شرط استفاده از روغن مرغوب ( و نه روغن صاف ) تا ماه ها بدون تغییر کیفیت ماندگار است.
برای تزیین نا برنجی میتوانید از مهر مخصوص استفاده کنید یا از قالبهای مخصوص که مهرسرخودش داره استفاده کنید
تجربه شخصی من
با روغن جامد لادن طلایی بسیار عالی شد اما بهمان شکنندگی نون برنجیهای بیرون بود

ببخشید این دستور ش حدوداچقدر برنجی میده

عزیزم منم بالاتر بهشون گفتم ۹ سانت

نه با تلگرام براشون عکس میفرستین براتون هر سایزی بخوان چاپ میکنند

یک دفعه درست کنید دندون میاد

وای ببخشین نازی جون

خیلی ممنونم نازی نازنین لطف کردی




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست