دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

فوت فن پخت قرمه سبزى

کد تخفیف: کاوالا۴۳

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۴۳ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در آشپزی بابهار را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

#فوت_فن_پخت_قرمه_سبزى

رازهای قورمه سبزی

همیشه نیم ساعت قبل از پایان پخت روغن را به خورش اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا آب اضافی از بین برود و خورش جا بیافتد. همیشه از گوشت خالی استفاده نکنید استخون هم داشته باشه میتونید از آخر استخوان ها را جدا کنید سعی کنید رب گوجه اصلا نزنید اگر ظهر میخواین قورمه سبزی داشته باشین شب اماده کنید ظهر گرم کنید

رمز و راز خورش های خوشمزه و خورش قرمه سبزی، استفاده از پیازداغ خلالی عسلی، ترد وخوشرنگ فراوان، ریختن آب کم و جانداختن خورش و استفاده از ادویه مناسب است. ⁩

نکات پخت قورمه سبزی

۱.باتوجه به اینكه گوشت و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ می‌شوند، بهتر است از مقدار كمی روغن استفاده كنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود

۲.لوبیا را شب قبل خیس كنید و ابتدا ۲۰دقیقه آنرا جوشانده سپس به خورش اضافه كنید. اگرمعده حساسی دارید ونفخ می‌كنید از لوبیای چشم‌ بلبلی استفاده كنید.

۳. فقط ۱۵دقیقه سبزی را روی شعله متوسط سرخ کنید تا رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ كردن، سبزی را ۲ یا ۳بار بیشتر هم نزنید

۴.اگرقورمه پخته ولی جانیفتاده ۱۰دقیقه قبل ازسرو، ۴-۳ قالب كوچك یخ به آن اضافه كنید.اینكار تمام روغن خورش راجذب كرده روی آن میآورد درنتیجه غذا كاملا جا افتاده بنظر میرسد

۵.برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید.

۶.برای اینکه قورمه سبزی روغن بندازه و ب اصطلاح روغن سبزتیره پس بده وسطای پخت ۱ق شنبلیله سرخ و خشک شده اضافه کنید.

نکات خوشمزه تر شدن قورمه سبزی

۱.با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه تر میشه

۲.زمان پخت طولانی باعث لذیذتر شدن خورشت شما میشه (البته اگر وقت کافی دارید) خورشت باید در پایان پخت قشنگ روش روغن بندازه
بعضی معتقدند خورشت قرمه سبزی رو بعد از پخت قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشه و اونو دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاریم و این عمل خورشت رو خوش طعم تر میکنه

۳.وقتی آب قورمه سبزی خشک شد، در انتهای پخت ۵دقیقه زیرش رو خیلی کم کنیدکه روغن بندازه. و روغنی که برای سرخ کردن سبزی ها و تفت دادن گوشت استفاده کردیدتاحدی روی خورشت پیدا کرد

چنددیقه دیگ بزارید باشه روشعله

#خورشت_قورمه_سبزی

خورشت قورمه سبزی ونکات مهم این غذا باحضورخانم گل آور

https://t.me/joinchat/AAAAAFIu20KN7lKGPtQfzg
( حجم این ویدئو بیش از ۱۰ مگابایت است، لذا در دسترس نمی‌باشد )

خورشت قورمه سبزی
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله

https://t.me/joinchat/AAAAAFIu20KN7lKGPtQfzg
( حجم این ویدئو بیش از ۱۰ مگابایت است، لذا در دسترس نمی‌باشد )

اینم نهار ما بوده
خورشت سبزی

خوب نرم باشه دم کشیده باشه امادس عین برنج کته ای ک میزارید باید باشه

نوشجانتون باشه

خواهش میکنم موفق باشید

ممنونم گلم

تبلیغات باهزینه کم در ۲ گروه و۱ کانال مختص آشپزی بابهار انجام میشه جهت دونستن شرایط تبلیغات به پی وی مراجعه کنید به علت تعطیلات کرونایی هزینه تبلیغات نصف شده

@Bahare9094

کیک قاشقی

e2368334-1d31-4166-bdbe-cc4bc2cb50e1.jpg

سلام خانومی
زندگیتون ارام تر از هر چی اسطوخودوسه نوش جونتون

38aed79c-2797-4f4e-81c6-6b7bd4428abc.jpg

بفرمایین دمنوش _اسطوخودوس

3b65240f-c862-4763-afe9-2ff2223907b2.jpg

گوارای وجودتون خوشمزه هاتون

نوش جونتون

ممنون مچکر از شما جای شما خالی




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

برچسب‌ها

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست