دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

علل خرابی کیکها بخصوص کیکهایی که چربی دارند

کد تخفیف: کاوالا۴۱

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۴۱ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در دست پخت خودمونی را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

#علل_خرابی_کیکها_بخصوص_کیکهایی که چربی دارند

۱الک کردن مواد خشک

۲اندازه گیری دقیق مواد

۳زدن شکر و کره به حد کافی

۴استفاده صحیح ازتخم مرغ واستفاده لازم و به جا از چربی مورد نظر که
جایگزینی کره و مارگارین امکان پذیر است اما به جای کره یا مارگارین یا
روغن جامد نمی توان از روغن مایع استفاده کرد .

۵شکر درشت باعث خراب شدن کیک میشود .

۶چنانچه کیک شما زبر بوده و لطافت کافی ندارد نشانه این است که شکر و کره را بیش از حد زده اید .

۷زمختی وسفت بودن کیک میتواند به علت کم بودن درجه حرارت فر ویا زیاد زدن مایه باشد.

۸چنانچه روی کیک یک لایه ضخیم وسفت بوجود امده علت ان را میتوان پخت بیش از حد در فر و زیادی درجه حرارت دانست .

۹علت ترک خوردن لایه روی کیک داغ بودن بیش از حد فر است.

۱۰علت چسبندگی لایه رویی کیک را باید در پخت کمتر از مدت تعیین شده پیدا کرد.

۱۱افت کیک یعنی پف کردن زیاد از حد در مرحله اول و خوابیدن پف آن در مرحله بعد که عللهایی دارد :
کم بودن درجه حرارت
کم بودن مدت پخت
بیش از حد استفاده کردن از مواد بهبود دهنده مانند جوش – شیرین و بکینگ پودر
کوچک بودن قالب نسبت به حجم خمیر
حرکت دادن قالب کیک درحال پخت .

۱۲پف نکردن کیک به اندازه کافی می تواند چند علت مهم داشته باشد

بزرگ بودن قالب نسبت به حجم خمیر

حرارت زیاد از حد فر

کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیاد از حد زدن

صحیح نزدن زرده و سفیده از روی اصول اصلی

باز کردن درب فر در ۲۰ دقیقه اول پخت .
علت خراب شدن كیك

بازکردن در فر باعث افت دمای داخل فر می شود و محکم به هم زدن در فر قبل از پخته شدن کیک باعث فروریختن، سنگین شدن و خام ماندن وسط کیک می شود.
جا به جا کردن کیک در فر مانعی ندارد.
بعد از پخت كیك و پس از کمی خنک شدن، با استفاده از چاقو کناره های کیک را آزاد کنید و روی سینی سیمی قرار دهید. ماندن کیک در قالب باعث خمیر شدن آن می شود.

ظرف کیک را کمی چرب و سپس با کمی آرد آغشته کنید. بعد مایه را داخل قالب بریزید تا كیك بعد از پخت به قالب نچسبد
به هنگام تهیه کیک شکلاتی می توان به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کرد. برای این که کیک راحت تر از قالب دربیاید به جای آرد، می توان شکر نیز استفاده کرد.
قبل از قرار دادن کیک در فر باید آن را از قبل گرم کرده باشید. قرار دادن کیک در فری که سرد باشد باعث خشک شدن و نتیجه نامطلوب می شود.
از ظروفی استفاده کنید که اندازه های آن در دستور پخت آمده است.
قالب ها را تا نیمه پر کنید تا جا برای پف کردن باشد. قبل از قرار دادن در فر، قالب را کمی تکان دهید تا مواد یک دست پخته شود.
از قالب های فلزی براق که حرارت را از خود دور می کند استفاده کنید تا لایه طلایی روی کیک ایجاد شود.
سینی کیک را در وسط فر قرار دهید.
کیک را طبق زمان و درجه ذکر شده بپزید. اما در صورت استفاده از ظرف پیرکس دما را ۲۵ درجه کاهش دهید.
مواد یخچالى حداقل ٣٠ دقیقه قبل از شروع كار بیرون بیاورید تا به دماى محیط برسه
مخمره ها مثل بیكینگ پودر ، خمیر مایه و در یخچال نگهدارى شوند .
علت خراب شدن كیك

ظاهر ناصاف کیک به چند علت می تواند باشد:

مصرف بیش از حد جوش شیرین و یا بکینگ پودر
مصرف ناکافی مایعات
پایین بودن دمای فر
به هم نزدن کره و شکر به مدت کافی

خشک شدن کیک می تواند به چند علت باشد:

مصرف بیش از حد آرد، جوش شیرین و یا بکینگ پودر
مقدار ناکافی شکر و یا روغن
کیک بیش از حد پخته شده یا دمای فر بالا بوده و یا مدت زمان پخت زیاد بوده است.

فرو ریختن وسط کیک به چند علت می تواند باشد:

مدت زمان پخت کیک کم بوده دمای فر پایین بوده و یا این که زمان پخت کافی نبوده است
مواد مایه استفاده شده برای کیک بیش از حد زیاد و یا کم بوده است
قالب موردنظر خیلی کوچک بوده است
قبل از این که کیک به اندازه کافی پخته شود، کیک را جا به جا کرده اید
بکینگ پودر تاریخ گذشته مصرف کرده اید ۶ -قبل از این که کیک به میزان کافی پخته شود، شیئی مانند چاقو و یا خلال دندان را در آن فرو برده اید .
کم حجم بودن کیک و یا استفاده از ظرف بزرگ تر برای پخت آن
مایعات مصرف شده یا بیشتر و یا کمتر از میزان لازم بوده است
مایه کیک کم و یا بیش از اندازه زده شده است.
قالب خیلی بزرگی استفاده کرده اید.
دمای فر خیلی پایین و یا خیلی بالا بوده است.

عوامل گنبدی شکل شدن وسط کیک:
-دمای فر خیلی بالا بوده است.

-مایه بیش از حد اندازه زده شده است.

-عوامل جمع شدن بیش از حد از کناره های کیک:

قالب بیش از حد چرب شده
قالب های کیک کنار هم در فر قرار گرفته است.
مایه کیک در قالب کم بوده است.
مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
کیک بیش از حد، یا زمان طولانی و یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.

نوش جون

کیکم کمی زیرش خمیر ماننده از چی میتونه باشه

عالیه

تو قابلمه پختین

داخل گروه هست عزیزم یکی از دوستان گذاشتن

کیک با پاکت شیر

سلام مانی جان قالبم بزرگه میشه کیک زبرارو ۲ برابر کنم بیشتر ک نباید تو فر بمونه؟

دستورشومیزارین بیزحمتواینکه توچی گذاشتینش




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست