دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

طرز بو دادن آجیل (پسته،تخمه

کد تخفیف: کاوالا۱۰

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۱۰ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در دست پخت خودمونی را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

#طرز_بو_دادن_آجیل_(پسته،تخمه
و فندق)

مواد لازم برای بو دادن آجیل:

۱-پسته یا بادام یا تخمه یا فندق(۵۰۰ گرم)

۲-نمک(نصف قاشق سوپخوری)

۳-آب(یک لیوان)
۲)طرز بو دادن آجیل :

ابتدا پسته،تخمه و یا فندق را می شوییم و در تابه مناسبی می ریزیم.

آب و نمک را به آن اضافه می کنیم.تابه را روی آتش ملایم قرار می دهیم و گاه به گاه هم میزنیم تا آب آن تبخیر شود.

بعد از تبخیر آب باید دانه ها را مرتبا بهم زد تا خشک و برشته شوند.

برای آنکه مغز ها کاملا خشک شود،می توانیم تابه را به مدت یک ساعت در وسط پنجره فر قرار دهیم و در حرارت ملایم دانه ها را زیر و رو کنیم.

بعد از آنکه مغز دانه ها کاملا خشک شد،تابه را از فر خارج می نماییم.

اگر بخواهیم دانه ها ترش شود از همان آغاز کار ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو را با آب مخلوط می کنیم.

نکته ای که باید به آن توجه شود آن است که وقتی آب تبخیر می شود،نمک در کف تابه رسوب کرده،سیاه می گردد.

بدین جهت بهتر است بلافاصله بعد از تبخیر آب،تابه عوض شود و کار بو دادن در تابه دیگری ادامه یابد تا دانه ها خوشرنگ شوند.
۳)طرز بو دادن آجیل (بادام و پسته پوست گرفته)
بادام بدون پوست

بادام را در آب جوش می ریزیم تا پوست آن به آسانی جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست برای هر ۵۰۰ گرم بادام ۱ قاشق مربا خوری نمک می پاشیم.
آن را کاملا مخلوط کرده،بادام را روی پارچه تمیزی پهن می نماییم تا خشک شود.
بعد آن را در تابه ریخته،روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتبا هم می زنیم.
وقتی بادام کمی طلایی شد.تابه را از روی آتش برمی داریم.
چون این بادام خشک است،در مدتی کوتاه به آسانی برشته می شود.

مغز پسته

مغز پسته هم به طریق بادام برشته یا به اصطلاح بو داده می شود.
با استفاده از فر هم میتوان این دو را برشته کرد.
بدین ترتیب که آنها را در سینی ریخته،روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم.
مشروط بر اینکه گهگاه آنها را زیر و رو می کنیم تا به طور یکنواخت برشته شوند.

نکته: باید توجه داشت زمانی که بادام مرطوب است نمک می زنیم تا کمی شور شود.
در مغز پسته یک قاشق مربا خوری نمک و یک استکان آب میریزیم تا نمک جذب شود بعد آن را برشته می نماییم.

e72ddf83-6af4-4ce1-a531-ef28256b68f7.jpg

مرسی

۲۵ دقیقه بودروگاز

خواهش

خب خیلییییی کمه

چن دقیقه مگه بایدباشه

بافتش خوب بود

ربطی نداره
وقتی زیر کیکتون شله یعنی هنوز باید پخته نشده
حداقل حداقل ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
ک البته بستگی ب نوع کیک
نوع قالب
و شعله گازتون داره

اهاتوفنجون چینی ریختم شعله اشم متوسط بود

پس زمانش کم بوده برامن

بله

مرسی عزیزم

سلام کلاس انلاین سوسیس کالباس هم دارین؟

بله

باز کردن وکیوم سوسیس
و نچسبیدن کاور
خانم هایی ی فیلم از کلاس میخواستن

اینم همین الان ک کاملا یخ یخ شدن
میخواد بره تو یخچال




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست