دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

شیرینی برنجی برای تهیه همه شیرینیها توصیه من استفاده از ترازو برای اندازه گیری مواد هست

کد تخفیف: کاوالا۹۳

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۹۳ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

#شیرینی_برنجی

برای تهیه همه شیرینیها توصیه من استفاده از ترازو برای اندازه گیری مواد هست.
.
روغن جامد ۲۵۰ گرم(۱لیوان فرانسوی لبریز)حتما روغن باید صاف شود
پودر قند ۱۷۵ گرم(۱/۵ لیوان فرانسوی)
بهتر است با پارچه حریر الک شود
تخم مرغ درشت ۱ عدد(زرده و سفیده را جدا کنید)
آرد برنج مرغوب ۵۰۰ گرم(۳ لیوان پر سرصاف+۱ لیوان سرخالی)
بهتره آرد برنج رو دوبار با پارچه حریر الک کنید.
هل پودر شده ۱ قاشق چایخوری استاندارد(۱قاشق مرباخوری معمولی)
۱/۲ لیوان فرانسوی مخلوط آب و گلاب(من از ۳ قاشق گلاب غلیظ و بقیه آب استفاده کردم استفاده زیاد از گلاب باعث خشک و ترک خوردن نان برنجی میشود)
تخم خرفه
زعفران دمکرده کاملا غلیظ و کم آب

ابتدا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا حجیم و سفت شده و از کاسه نریزد.
پودر قند+زرده تخم مرغ+روغن جامد را با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود.
سفیده فرم گرفته+پودر هل را به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید .
آرد برنج را اضافه و کاملا مخلوط شود.
حالا کم کم مخلوط آب و گلاب را اضافه و ورز بدید(روش ورز دادن مثل شیرینی نخودچی هست به صورت شستن رخت)
تا جایی آب و گلاب را اضافه کنید که خمیر لطیف بشه و نباید خشک باشه چون بعد از استراحت خمیر خشک تر میشه.

برای من کمتر از ۱/۲ لیوان آب و گلاب مصرف شد.

وقتی خمیر خوب لطیف شد یک تکه از اونو بردارید و گوله کنید باید خیلی نرم و لطیف باشه و هیچ ترکی نداشته باشهدر اینصورت خمیرتون آماده ست.
خمیر را ۲ قسمت کنید ،یک قسمت را ساده نگه دارید و به قسمت باقیمانده زعفران دمکرده غلیظ و کم آب اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید تا خمیر زرد و یکدست بشه.
خمیرها را در کیسه فریز جداگانه بذارید و درشو ببندید و در جای خنک خارج از بخچال برای ۲۴ ساعت استراحت بدید(اگه خمیر رو توی یخچال بذارید احتمال خشک شدن خمیر بیشتر میشه)
هر بار تکه کوچکی از خمیر را گلوله کنید و مهر بزنید و در سینی بچینید.

سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی نداره و بهتره سینی گالوانیزه استفاده کنید تا زیر شیرینی تیره نشه.
سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه ولی نباید تغییر رنگ بده.

برای توستر و فر برقی دما رو ۲۰ درجه کمتر کنید.

میتونید این شیرینی رو در تابه دو طرفه بپزید و دولایه کاغذ کف تابه بذارید ،زیر تابه حتما شعله پخش کن بذارید.

بذارید خوب خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید وگرنه پودر میشه.

#شیرینی_نان_برنجی

مواد لازم

آرد برنج ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
پودر هل یک ق چ
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد سفید دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
گلاب دو ق غ
تخم خرفه برای تزیین

طرز تهیه

در ابتدای کار روغن جامد رو ذوب کرده ودر یخچال میزاریم تا کامل خودشو بگیره و آرد برنج رو حتما باید الک کنیم و دو قاشق غذاخوری از آرد برنج برمی داریم و به جاش دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه میکنیم
روغن و پودر قند رو با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و پوک بشه و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم وبا هم زن یک دقیقه میزنیم

بعد زعفران و پودر هل رو هم اضافه میکنیم و آرد برنج رو با الک کردن به موادمون اضافه میکنیم و در آخر گلاب رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر منسجمی به دست بیاد ودر نایلون فریزر قرار میدیم ۲۴ ساعت در یخچال میزاریم

بعد از استراحت خمیر در یخچال ،خمیر رو برمی داریم و یک ساعت در دمای محیط قرار میدیم بعد خمیر رو خیلی کم ورز میدیم و به اندازه گردو بر میدادیم ودر دستمون گرد میکنیم و با مهر روش شکل میندازیم و روش تخم خرفه میپاشیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم
شیرینی ها باید کامل سرد بشه بعد از سینی راحت جدا بشن

سوسن جون گفتن ۹سانت
والا نمیدونم
کیکم بله ارتفاعش ۲۰ سانت شد




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست