دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

(خمیرهزارلا) (خمیرناپلئونی) ♦ رسپی خمیرکره ای یا همان هزارلا♦

کد تخفیف: کاوالا۱۰

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۱۰ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

(خمیرهزارلا) (خمیرناپلئونی)

♦ رسپی خمیرکره ای یا همان هزارلا♦

مواد لازم:

آرد ۳۰۰ گرم

تخم مرغ درشت ۲ عدد

روغن مایع ۲۰ گرم

نمک ۱/۴ قاشق مربا خوری

آبلیمو ۱قاسق چای خوری

آب ۱۱۰ گرم، شلی،یاسفتی خمیر را با((آب))یا((آرد)) تکمیل کنید

روغن (۴۴) ۱۲۰ گرم

وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:

♥ ♦ ابتدا تخم مرغ + نمک را با همزن دستی خوب میزنیم، تا یکدست بشوند، بعداز یکدست شدن روغن مایع را اضافه میکنیم. کمی از آب را اضافه میکنیم. وباز بهم می زنیم تا مواد خوب مخلوط بشود،سپس، آردرا به یکباره به مواد مخلوط اضافه میکنیم. آب به اندازه ای اضافه میشود،که خمیر به دست نچسبد. خمیربدست آمده صاف و یکدست نیست. شروع به ورز دادن میکنیم، آنقدرورزمیدهیم تا جائی که خمیر صاف و یک دستی را داشته باشیم.

    

♥ ♦سپس روغن ۴۴ را خوب با وردنه میزنیم تا گره های روغن باز بشوند و روغن صاف و یکدست بشود،روغن را با دست جمع میکنیم اگربه دستمان چسبیدازکمی آردکمک میگیریم،روغن را به شکل مستطیل درآورده،میزکاررا پاک و تمیزمیکنیم و
آردپاشی میکنیم،خمیررا با وردنه بازمیکنیم،بافرچه آرداضافی را ازروی خمیربرمیداریم ،خمیررابه صورت گردبازمیکنیم،دراین خمیرحرکت وردنه ازوسط به اطراف میباشد، روغن را دروسط خمیرمیگذاریم واطراف خمیر راروی روغن میآوریم،روغن نبایدازهیچ جای خمیربیرون بزند،درهرتازدن لبه ها روی روغن،آرد اضافی رابافرچه میگیریم،باوردنه سه ضربه روی خمیر وارد میکنیم: یکی سمت چپ یکی وسط یکی سمت راست. حالا از وسط به اطراف شروع میکنیم،به وردنه کشی ضربه ای حرکت میکنیم،ازیک سوبه سوی دیگر نمیکشیم،به حرکت روغن داخل خمیر دقت میکنیم. اگر احساس کردیم روغن به یک سمت بیشتر حرکت می کند،خمیررا باید بچرخانیم، وجابجا کنیم، تا تمام روغن در همه جای خمیر یک دست پخش بشود،وسط کارچند بارخمیر را پشت و رو میکنیم یا میچرخانیم،وقتی حسابی خمیررا باز کردیم وازپخش شدن یکنواخت ویکدست روغن اطمینان حاصل کردیم شروع به ۶ تا زدن میکنیم،ودرمرحله بعدبه این صورت تا میکنیم:

(( درعکس کامل توضیح دادم))

♥ ♦ حالا باید خمیر را داخل نایلون بگذاریم و اجازه بدهیم خمیر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت کند.بعدازاستراحت اول مجددا خمیررا باز میکنیم. وردنه کشی میکنیم، و ۶ تای دوم را میزنیم و میگذاریم، خمیربرای باردوم استراحت کند،استراحت دوم نیز ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.بعدازاستراحت سوم خمیررا برای قالب زدن و یا آماده سازی جهت شیرینی ناپلئونی باز می کنیم

♥ ♦ اما درموردشیرینی پاپیونی فرق میکندو دراین شیرینی روغن ۴۴ را به دو قسمت تقسیم میکنیم ویا میتوانیم یکم روغنش را از زبان بیشتر بزنیم مثلا یک دانه ۱۲۰ گرمی برای لای اول ویک دانه ۶۰ گرمی برای لای دوم، ۱۲۰ گرم راهمان اول اضافه میکنیم و ۶۰ گرم را مابین مرحله دوم و سوم
(بعد ازاستراحت دوم خمیر)تای رویی خمیررابرمیداریم وروغن را که کوچکترازاندازه قبلی بودلای خمیرمیگذاریم ،وتا را دوباره روی روغن قرار میدهیم ،و لبه ها را فشار میدهیم،بایددقت کنیم بعد از گذاشتن یک سوم مانده روغن، لبه ها را خوب بهم بیآوریم تا حین وردنه کشی سوم روغن ازلای خمیر بیرون نزند.
#شیرینی زبان

♥ ♦ خمیررا بعد ازاستراحت سوم خوب پهن میکنیم ،شربت بار آبلیمو را با فرچه همه جای خمیر میمالیم وخوب پودرقندمیپاشیم،با دست پودرقندها را روی خمیر یک دست میکنیم.

♥ ♦ حتما ازقالب فلزی استفاده کنید،ازلبه ی خمیر ۱/۵سانتیمتر میگذاریم وبعدشروع به قالب زدن میکنیم باید دقت کنیم قالب زدن بایدبصورت صاف انجام بشود،که بعداباعث کج شدن زبان نشودوشروع قالب زدن ازلبه خمیر باعث کج شدن یاهمان چپ کردن شیرینی بعدازپخت میشود،شیرینی ها را درسینی مرتب کنار هم میچینیم و وسط آن را حتما با کاردک یا چاقو خط میاندازیم(چاک میزنیم )((درعکس توضیح میدهیم)) تا داخل شیرینی خوب بپزد،درفر ۱۸۰ درجه مدت پخت۵۰ تا ۶۰دقیقه

خانم مقدم عزیز خمیر و اماده میخام بگیرم فقط نمیدونم چند دقیقه بزارم توستر بعد خامه بزنم؟

سلام صبحتون بخیر،تو قالب گرد ۲۲سانتی با ارتفاع ۹سانت کیک اسفنجی چند تخم مرغی درست کنم؟




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست