دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

ترحلوا شیرازی مواد لازم

کد تخفیف: کاوالا۵۶

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۵۶ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

ترحلوا شیرازی

مواد لازم:

شیر ۵ لیوان، گلاب ۲/۵ لیوان، آب ۲/۵ لیوان، آرد برنج ۱۰۰ گرم، نشاسته گل ۱۵۰ گرم، شکر ۴۰۰ گرم، زعفران مقداری

طرز تهیه:
شیر + آرد برنج کرده و کنار میگذاریم. نشاسته را با مقداری اب خیس کرده و خوب حل کنید و اجازه دهید تا نشاسته خوب ته نشین شود، اب روی سر ان را خالی کنید، (تکرار این عمل تا مقدار زیادی به از بین رفتن بوی نشاسته کمک خواهد کرد). سپس مقدار ۲/۵ لیوان اب داده شده را به نشاسته شسته شده اضافه کنید. هر دو محلول ارد برنج و نشاسته را در یک قابلمه ریخته و شکر را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و شروع به هم زدن کنید( حرارت ملایم و.هم زدن مدام ضروری است)، وقتی ترحلوا شروع به سفت شدن کرد، گلاب را اضافه کرده و باز به هم زدن ادامه دهید تا ترحلوا غلظتی شبیه به ماست پیدا کند،به طوریکه اگر با نوک قاشق خطی روی حلوا بکشید به اسانی محو نشود . سپس ان را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت ان کمی زعفران اب کرده اضافه کنید. دوباره این قسمت زعفرانی را روی حرارت قرار داده تا غلظت مناسب را پیدا کند. هر دو حلوا را در دو قالبهای جداگانه ریخته و در یخچال حدود ۵-۶ ساعت اجازه دهید تا خوب بسته شود. سپس ان را برگردانده و تزیین و سرو کنید.

نکات:
این دستور سنتی این ترحلوا هست ،فقط در دستور سنتی به جای قالب از سینیهای کمی ارتفاع دار استفاده میشود، و پس از بسته شدن در یخچال انها را به صورت لوزی برش داده و با خلال پسته و بادام تزیین میشود. نمونه کامل سنتی ان در پستهای قبلی موجود است.
در نوع مدرن این حلوا میتوان از پودر کاکائو نیز استفاده کرد ، به این ترتیب که به جای دوقسمت کردن، ان را به سه تقسیم نموده و به قسمت سوم مقداری پودر کاکائو اضافه کرد. به این ترتیب ترحلوای سه رنگ خواهید.داشت.

نوش جان.

ممنون عزیزم

؟؟؟؟؟؟

متوسط یا بزرگ

فرم گیری بالایی داره
ولی طعمش سلیقه ای

مرغ سوخاری(کنتاکی مرغ)
موادلازم :سینه مرغ, نمک, فلفل, زعفران,روغن زیتون، پیاز,پودرسیر، تخم مرغ, اردسوخاری نارنجی رنگ(میتونیدتوی نون باگت رو دربیاریید وقتی خشک شد پودرکنید استفاده کنید)
طرزتهیه:ابتدا مرغ رو به تکه های نازک وکوچک برش میدهیم بعد زعفران, نمک, فلفل, اب پیاز وروغن زیتون و پودر سیر ریخته طعم دارمیکنیم یکی دوساعت میزاریم یخچال تا به خورد مرغمون بره بعد روغن رو توی تابه ریخته میزاریم داغ بشه تخم مرغ خوب میزنیم سپس مرغ رو اول داخل اردسوخاری بعدتخم مرغ دوباره اردسوخاری میزاریم توی روغن وبا حرارت کم بپزه وخوب سرخ بشه(می تونید با گوشت کوب بکوبید وهم اینکه مواد رو کم و زیاد یا حذف کنید)کنتاکی ما اماده ست خیلی خوشمزه میشه نوش

ممنونم

شماره داره یا فقط اسمش ماسوره بزرگه؟؟؟

#مرغ_سوخاری (کنتاکی)

مواد لازم
مرغ متوسط ۱ عدد
آرد سوخاری ۱/۵ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱/۲ لیوان
قارچ متوسط ۵ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم
ادویه تند به مقدار دلخواه

طرز تهیه
پوست مرغ را كنده و آن را به هشت تكه تقسیم كرده و می شوئیم، سپس خشك كرده و به هر تكه با دست مقداری رب گوجه فرنگی می مالیم و در ماهی تابه كه گنجایش مرغ را داشته باشد می چینیم. ۲/۱ زعفران را در آب جوش حل كرده همراه با نمك و فلفل و در صورت علاقه ۲/۱ از ادویه تند و آبلیمو یا آب نارنج مخلوط كرده همراه با ۲/۱ لیوان آب جوش كه جمعا ا لیوان بشود. آن را در ماهی تابه ریخته و روی شعله كم، مرغ را می پزیم تقریبا مرغ با بخار پخته
می شود می گذاریم تا كمی خنك شود روغن را در سرخ كن (بهتر است) یا در قابلمه ای كه گود باشد می ریزیم. سپس سیب زمینی را سرخ كرده كنار می گذاریم. در یك بشقاب آرد سوخاری نمك و فلفل و در صورت تمایل ۲/۱ قاشق مرباخوری بقیه ادویه تند را مخلوط كرده تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته بقیه زعفران حل شده در آب جوش را هم می زنیم و مرغ ها را تكه تكه اول در آرد سوخاری و بعد در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می كنیم. قارچها را نیز نمك و فلفل زده به همین ترتیب سرخ می كنیم.

تذكر
۱-سرخ كردن مرغها در سرخ كن یا روغن زیاد باعث می شود كه روغن اضافی به خود نگیرند و چرب نباشند.
۲- این طرز پخت مرغ سوخاری باعث می شود كه مرغها مغز پخت شوند، وسط آن خام نباشد. استفاده از رب گوجه فرنگی به خوشرنگ تر شدن مرغها كمك می كند.
۳- استفاده از آب لیمو و زعفران باعث می شود در صورت گرم كردن مجدد غذا همچنان مطبوع باشد.

ماسوره ی چمن
اگه سایز بندی داشت شما متوسط یا بزرگ بگیرید
سایز کوچیکش جالب نمیشه

یدنیا ممنونم

#ایده

ببینیدچقدر راحت و شیک هست عزیزان
سوالی بود درخدمتم

سلام سوسن خانم دسری هست که از شکلات تختهای استفاده بشه

باهمینابودددد

کلا تودسری که شکلات باشه،میتونید ازتخته ای اضافه کنید

شایدخوب نپخته کیکتون.یا کم زدیدخیلی کم.

ن عزیزم کامل پخته

الان هم سرد سرد شده

اینا روغن تراریخته هم قاطیشه

ممنون عزیزم

قالبتونوببینم

1acee39f-9f6f-404d-b595-0e77d88a17b7.jpg

این قالبا اذیت نمیکنه
الان جداکردید؟

اره ولی شکست

اولین باربود میان تهی درس کردم

59c845a8-6411-4ea6-b38e-c929b58ef240.jpg

cc022f74-9e3d-41cd-a41c-f08370c25078.jpg

من ازاین قالب دارم مرتب توش درست میکنم داخلش با روغن جدا کننده درست میکنم میزنم سریع در میاد عالی

پس چراینجوری شد برامن

منم اصن فک نمیکردم اذیت کنه

قالبو تازه خریدم با ی ذوقی درس کردم ک نگو

ولی دلم شکس

e6b13474-0706-4f90-8dd5-46032479395b.jpg

نه عزیزم این روغن درست کنین بزارین تو ظرف در دار داخل یخچال استفاده کنین عالی میشه

e9da3e6e-0391-4a2a-92e7-c69d9e66980e.jpg

قطعا
یا خوب نپخته امازنطرشما کاملا پخته

یا مواد خوب نزدید

این جنساخوبن امیدوارم ربطی به جنسش نداشته باشه
یکباردیگه تست کنید

اینم دونات و پیراشکی عالی شد

844428dd-3a2e-4efc-8255-fdd2e556361b.jpg

نووش جون

ان شالله دف بعد

اره من اینو میزنم مشکلی ندارم

باید کامل روغن بزنید و ارد پاشی. بعدم ک باید خنک خنک بشه تا جداشه

سس توش ریختی قبل از اینکه از قالب دربیاری؟

بانووووو چه کردی

راحت بمد

؟

من تمام قالبای میان تهیم این جنسه و عالیه اینا

کدوم خامه طعم خوبی داره ؟؟

عالی بانو

باکدوم دستور؟ بله مشخصه عالیه

عزیز باید با روغن جدا کننده چرب کنی عالیه منم از قالب شما دارم.
یک ق ارد. یک ق کره .یک ق روغن مایع. بزن قاطی کن بزن کف و دیواره قالبت راحت درمیاد

دقیقاا

کولاک طعمشم خوبه

ممنون

اینم کیک هویج من

9fccb83d-421e-4438-b2c2-6da6e1bc3a9e.jpg

عزیزم دستورش دادم پاک میشه

به به

بفرسایدپیوی من

ممنونم بابت دستورات عالی استاد

ببخشید برای تهیه ی نون با دو کیلو ارد علاوه بر خمیر مایه چقدر بهبود دهنده بریزم؟؟

منم این قالبو دارم مرتب استفاده میکنم مشکلی پیش نمیاد

چه نونی گلم

اینم کیک خیس که امروز توش درست کردم

83cf7892-2258-4baf-aac9-9a26518aa2d6.jpg

مرسی

عالی

خواهش میکنم

با روغن جداکننده چرب کردم گفتن از ارد پاشی بهتره

بخداباهمین زدم نمیدونم چراینجوری شد

عالیه من دف اولم بودان شالله دف بددرس شه

واای میخاسم اینجوری شههههه

اره

فک کنم بخاطرسس بود

شکم تنهاب اون میده چون همه چی رو رعایت کردم

گندزدم

بله

خواهش می کنم با دستور کانال هستش؟

بخاطر چرب کردن قالب نبود که اینجوری شد پخت کیکتون کامل نشده بود بنظرم

تو این قالبا نمیشه کاغذ گذاشت

ارع راستم میگی فقط باید چرب کرد بعدش آرد پاشی

کاغذنمیشه تواینا

باشه عزیزم ممنونم ازت

من با روغن جدا کننده چرب کردم

ممنون

چ جوری درست کردی خریدی

نه یه قاشق ارد و با یه قاشق روغن جامد مخلوط کردم زدم به دیواره قالب

کره نمبخوا د ؟

نه




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

برچسب‌ها

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست