دسته بندی محصولات

فروشگاه های برتر

اندازه کیک اسفنجی برحسب هرتخم مرغ

کد تخفیف: کاوالا۷۱

اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود دارد.
پس از تماس با فروشنده، کد تخفیف کاوالا۷۱ را اعلام فرمایید.
چنانچه اطلاعات تماس فروشنده در متن آگهی وجود نداشت، دکمه درخواست عضویت در اموزش اشپزی وقنادی(علوی) را بزنید.

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای توضیحات بیشتر در خصوص سرویس افزایش ممبر هدفمند، لینک زیر را مشاهده فرمایید.
کلیک فرمایید

  

با زدن این دکمه، شما به سایت ایده‌کاو هدایت میشوید.

در ایده‌کاو امکانات مختلفی وجود دارد. با زدن دکمه درخواست عضویت، آی دی مدیران گروهی که این آگهی در آن منتشر شده است، به شما نشان داده میشود که با کلیک روی آن میتوانید در تلگرام برای مدیران آن گروه پیام ارسال فرمایید و از آنها تقضای ارسال لینک گروه نمایید.

چنانچه به دنبال بازاریابی کسب‌وکارتان هستید، دکمه افزودن اعضا به گروهم را بزنید. این گروه و یا هر گروه دیگر به سبد خرید شما اضافه می‌شود که در ادامه ما اعضای آن گروه را به گروه شما اضافه می‌کنیم.

برای عضویت در این گروه، لینک زیر را کلیک فرمایید و پس از هدایت به سایت ایده‌کاو، دکمه درخواست عضویت را بزنید.
کلیک فرمایید

اندازه #کیک اسفنجی برحسب هرتخم مرغ

♥ ♦ به ازای هر۱عدد تخم مرغ

آرد ۲۵ گرم

شکر دانه ریز ( پودر قند) ۲۵ گرم

آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر به ازاى ۲ تخم مرغ ۱/۲ قاشق چایخوری

وانیل به ازای کل کیک ۱/۴ قاشق چایخوری

♥ سایزقالب کیک اسفنجی بارتفاع ۱۰سانت♥

کیک ۲ تخم مرغی قالب ۱۸ سانتی
کیک ۴ تخم مرغی قالب ۲۰سانتی
کیک ۶ تخم مرغی قالب ۲۳ سانتی
کیک ۸ تخم مرغی قالب ۲۵ سانتی
کیک ۱۰ تخم مرغی قالب ۲۷ سانتی
کیک ۱۲ تخم مرغی قالب ۳۰ سانتی
کیک ۱۶ تخم مرغی قالب۳۵ سانتی
کیک ۲۰ تخم مرغی قالب ۴۰ سانتی
♥ ♦ شکری که استفاده میکنیم نباید شکر معمولی‌ باشد،شکرو چند ثانیه با آسیاب برقی میزنیم تا این که پودر کنیم،
( پودرقندآماده شده تهیه کنید)
♥ ♦ وقتی‌ سفیده را با شکر جدا می‌زنیم باعث میشود که تولید حباب کند و در نتیجه کیک خوب پف میکند.
♥ ♦ مرغوب بودن آردمهم هست،بعضی ها آرد نانوائی میخرند، وبعد انتظار دارند كیكشان خوب شود
همه آرد را یکدفعه نمیریزیم، ۱/۳ را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و وقتی‌ مخلوط شد،کمی از سفیده را می ریزیم و باقیمانده آردرا به آرامی مخلوط می‌کنیم،تا حباب ها از بین نرود
♥ ♦ برای کاغذ زدن چون میخواهیم اندازه کف قالب باشه،قالب را میگذاریم روى كاغذ روغنى و دور قالب را با خودكارخط میكشیم و سپس قیچى میكنیم.
♥ ♦ برای اینکه کیکمان گنبدی شکل نشود باید یک حوله را خیس كنید بعد آبش را بچلونید ودور قالب ببندید و داخل فر بگذاریم،حوله های كهنه ای كه دارید،از این كمربندها برای قالبتان درست كنید و دو طرفش را با سنجاق قفلی به هم وصل كنیدو بگذارید داخل فر .
مواد کیک را یکجا نمی‌ریزیم و به همه جای قالب پخش میکنیم،با لیسک سطحش را صاف میکنیم،
قبل نیم ساعت در فر را باز نکنید که پف کیک میخوابد، بعد ۳۵ دقیقه در فرو باز و با سیخ چوبی چک کنید،اگر یک مقدار کیک بهش چسبید یعنی کیکتان هنوز نپخته،خلاصه بدون تست کردن کیک راخارج نکنید.
قالبو از فر خارج،اجازه میدهیم خنک شود.
وقتی کمی از دما افتاد دور کیک رو با کارد آزاد میکنیم و قالب را برگردانیم،چون کاغذ روغنی دارد راحت برمیگرده،کاغذ را آرام جدا کرده و کیک را میگذاریم روی توری خنک کننده،کیک اسفنجی بهترهست که از رو خنک بشود برای همین بعد از اینكه كاغذ روغنى را جدا كردیم کیک را برمیگردانیم مثل اول و می‌گذاریم روی صفحه توری و اجازه میدهیم خنک شود،برای برش دادن و کاور باید کیک سرد باشدحتما کیک را شب قبل درست میکنیم و فردا فیلینگ گذاری و کاور را انجام میدهیم.

باشه ممنون

اسفنجی۴ تخم مرغی خوبه
بستگی به دستور کیکتون داره
بپزید ببینید پفش چقدر میشه
اگه جا داشت
دفعه بعد تا ۶ تا تخم مرغ هم میتونید بپزید

مثلا من تو قالب ۲۰ با همین ارتفاع ۴ تخم مرغی میپزم با یه دستور
۶ تخم مرغی با یه دستور دیگه
پفشون فرق میکنه

من هم ۴تخم مرغی وهم‌۶تخم‌مرغی توی قالب ۲۰درست کردم

۳تخم مرغی من درست میکنم کاملا تا لبه پف میکنه

اخیش مرسی عزیزم

ازاون موقه منتظربودم

این قالب ها کیک توشون خوب در می یاد

هم ۴ میشه هم ۳ اما من بیشتر ۳ تخم مرغی درست میکنم

بانو لبه قالب من ۷سانتیه این چنده

تازه خریرم عزیزم نمیدونم

کدوم لبه منظورته

ارتفاع قالب

قشنگ روغن جدا کننده بزن

۹

اها پس ۴ هم جواب میده

اخه دستوری ک همیشه باهاش میزنم ۳ تخم مرغیه

اون ی تخم مرغشو چیکارکنم

همینو درست کن پس

سلام ، من نون خامه ای با فر دست ساز درست کردم کسی میدونه چه موقع درش رو بردارم که پفش نخوابه؟؟؟؟

دوستان اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه عجله دارم

چند دقیقه شده عزیزم

سلام چرا وقتی من نون خامه ای میپزم
کاملا پره داخلش؟
جوری که جا برا خامه زدن نداره!!!
داغ زدن هم تا حدی انجام میدم که قاشقم تو خمیر بایسته
غیر از داغ زدن مشکل میتونه کدوم قسمت کارم باشه؟

خیلی ممنون عزیزم

خمیرتون سفته عزیزم
دفعه ی بعد یکی دو قاشق تخم مرغ بیشتر اضافه کنید

قشنگه رنگ صورتیتون مارکش چیه؟

حتما
مرررسی

راستی خمیر نهایی باید تا چه حد سفت باشه
راهی برای امتحان غلظتش هست؟

طوری باشه که اندک فشار دست از قیف خارج بشه

در صورت تمایل میتونین پکیج شیرینی تر و شرکت کنید




جای تبلیغات شما اینجاست. باعث افتخار ما خواهد بود تا معرفی‌کننده کالا و خدمات شما باشیم. بر روی توضیحات بیشتر، لطفا کلید فرمایید.




کاوالا صرفا منتشرکننده پیام‌هایی است که در گروه‌های عمومی منتشر می‌شود و هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. لطفا پیش از انجام معامله از اصالت کالا یا خدمت ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

من مالک اصلی این محصول هستم

دوست عزیز سلام. چنانچه محصول شما بدون اجازه شما کپی‌برداری شده است و آگهی آن در کاوالا منتشر شده است، لطفا برای اصلاح آگهی و ارجاع آن به شما، مدارک زیر را به آدرس ما پست فرمایید:
الف) نامه درخواست که در آن لینک/لینک‌های آگهی آورده شده است. لطفا در نامه درخواست تلفن ثابت خود را ذکر بفرمایید و مهر و امضای مالک محصول در انتهای آن آورده شود.
ب) مدارک کپی برابر اصلی که نشان دهنده مالکیت معنوی شما باشد.

آدرس جهت ارسال: یزد -دانشگاه یزد -پارک علم وفناوری -ساختمان فناوری ۲ -واحد ۲۰۶، صندوق پستی ۷۴۱ - ۸۹۱۹۵

این آگهی در دسته‌بندی‌های زیر منتشر شده است. برای مشاهده آگهی‌های بیشتر روی نام هر دسته کلیک فرمایید.

فروشگاه کاوالا

در این فروشگاه، مدیران کانال‌های تلگرامی به معرفی کالا و خدمات خود می‌پردازند. شما نیز می‌توانید به سادگی کانال خود را در فروشگاه کاوالا معرفی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست